Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lamar Odom opisao nevjerojatan način na koji je varao na doping testu!

Svojevremeno je proglašen za najkorisnijeg šestog igrača u NBA ligi, osvojio je i dva NBA prstena, ali van svog tog glamura, Lamar Odom je bio žestoki ovisnik. O alkoholu i drogi.

Zbog toga je umalo i umro 2015. godine kad je nakon višednevnog partijanja i drogiranja pao u komu. Pritom je doživio 12 moždanih i šest srčanih udara.

Preživio je pa sad može fino pričati o tim nevjerojatnim i nestvarnim iskustvima kroz koja je prošao kao, podsjetimo, profesionalan košarkaš.

I tako je priznao kako je drogu koristio i u najboljim danima svoje karijere, a pričamo o čovjeku koji je bio dio olimpijske momčadi SAD-a na Igrama u Ateni 2004. godine.

Naravno, u karijeri se susreo i s testiranjima na doping, ali je Odom zaobišao pravila koristeći, pazite sad, lažan penis!

Nakon opširnog istraživanja, našli smo i naručili lažan penis crne boje i on nam je stigao poštom. Varao sam tako što sam kroz zatvarač na hlačama izvukao lažan penis i lagano pritiskao kako bi izašla tekućina. Nju je pažljivo unutra stavljao jedan čelnik NBA lige. Mislio je na sve jer je koristio termometar kako bi se dosegnula određena temperatura mokraće. Kako ljudi iz antidopinške agencije ne bi shvatili da je lažna!”, otkrio je Odom.

Na tim spomenutim Igrama američki je košarkaš imao prosjek od 9.3 poena i 5.8 skokova, a ni doping mu nije pomogao jer su on i suigrači uspjeli doći samo do bronce…

 

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE