Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lamar Odom se probudio iz kome

Nakon što je pronađen bez svijesti u javnoj kući, bivši igrač Lakersa i Clippersa Lamar Odom osjeća se malo bolje. Kako kažu zadnji izvještaji, više nije na aparatima i diše koliko-toliko samostalno, a pored njegovog kreveta konstatno je tu Khloe Kardashian, njegova bivša žena.

Osim nje, tu je jedno vrijeme bio i Jim Harrick, čovjek koji je trenirao Odoma tokom sveučilišta. Harrick je rekao: “Ona (Khloe) se sagnula i rekla mu kako ga voli, a on je djelimično klimnuo glavom. Tri ili četiri dana nakon što smo se uplašili smrti i mislili kako će doći do najgoreg, ovo je malo nade, malo napredovanje. Ona mi je rekla što se dogodilo preko poruke.”

Inače, Khloe i Lamar su tehnički još u braku jer im razvod još uvijek nije finaliziran. Podsjetimo, prije par dana Odom je pronađen u javnoj kući bez svijesti, a report bolničara nije mnogo obećavao. Neki mediji su prenosili izjave kako je u njegovom tijelu nađena skoro svaka moguća droga, a kasnije je još nađeno kako je samo tu noć u javnoj kući Odom potrošio $75.000.

I da se oporavi od ovog moždanog udara, Odom će imati ogromne probleme jer mu je ovaj napad ostavio teška oštećenja na mozgu i nikada se neće potpuno oporaviti. Svi se mi nadamo kako će se ovaj 35-godišnji bivši osvajač NBA prstena i bivši najbolji šesti igrač lige oporaviti i nastaviti ako ne svoju košarkašku karijeru, barem svoj život.

Latest Posts

NE PROPUSTITE