Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

LaMarcus Aldridge ide na operaciju, sezona okonèana

Što se više bližimo doigravanju i kraju regularne sezone, broj ozlijeðenih igraèa koji ove sezone više neæe izlaziti na parket za svoje ekipe se gotovo svakim danom poveæava. LaMarcus Aldridge je još jedan igraè za kojeg je ova sezona završena.

Naime, èelnici Portland Trail Blazersa objavili su kako æe se Aldridge morati podvrgnuti operaciji kuka. “Aldridgeov prioritet je da bude sto posto zdrav za trening kamp ove jeseni i mi se slažemo s time. Odigrao je All-Star sezonu i njegovo zdravlje nam je sada najvažnije”, stoji u službenom priopæenju momèadi.

Aldridge je ove sezone po prvi puta u svojoj karijeri dobio èast da zaigra na All-Star vikendu. Tako je on u svojoj prvoj All-Star sezoni bilježio 21,7 poena, 8 skokova te 2,4 asistencije u prosjeku za 36,3 minute provedene na parketu.

Ovom ozljedom lako možemo zakljuèiti kako Portland ove godine neæe izboriti doigravanje. Trenutno su 11. na Zapadu s 5 poraza više od osmoplasiranog Houstona. Ali to ne mora biti loše jer æe vjerojatno sada Portland dobiti viši izbor na draftu ove godine te tako nastaviti u svome planu da pomlade momèad.

Latest Posts

NE PROPUSTITE