Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lance Stephenson se oporavlja brže od očekivanog

Vratimo se na sam početak ove sezone. Kroz nekoliko prvih tjedana Lance Stephenson je postao bitan igrač u rotaciji New Orleans Peilcansa. Provodio je solidnih 27 minuta na parketu, a u prosjeku je bilježio 9,7 koševa i 4,8 asistencija po utakmici. Uz te pristojne brojke, Pelicansima je najviše trebalo Stephensonova sposobnost kreiranja šuteva.

Ali, tada se dogodilo ono najgore, ozljeda. Povrijedio je mišić prepone i trebao je operaciju. Ne bi to bio toliki problem da Pelicansima nisu već falili Tyreke Evans, Jrue Holiday i Quinci Pondexter. Zbog toga su bili primorani otpustiti Stephensona i osloboditi mjesto u rosteru koje su popunili Archiejem Goodwinom.

Stephensonu je bio predviđen jako dug izostanak, ali se izgleda oporavlja brže od očekivanog te bi se trebao potpuno oporaviti sredinom siječnja.

Unatoč tome što je Stephenson kod nekih ekipa stekao loš dojam zbog lošeg utjecaja u svlačionici, po njemu nezasluženo, on je igrao dobro u tom kratkom periodu te vjerojatno ima ekipa koje su zainteresirane za njegove usluge. Ljetos nije dobio nikakvu ponudu te se pridružio trening kampu u New Orleansu te se tamo dokazao i dobio zasluženi ugovor. Isto tako će mu netko drugi pružiti šansu, ali je vrlo vjerojatno da će to biti minimalni ugovor i to s team optionom sljedeće sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE