Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Langston Galloway pred potpisom za New Orleans Pelicansima

Doskorašnji playmaker New York Knicksa Langston Galloway je blizu dogovora s New Orleans Pelicansima. Nedavno su Knicksi Langstona učinili nezaštićenim slobodnim igračem budući da mu nisu ponudili kvalifikacijsku ponudu za novi ugovor.

Na draftu 2014. godine nije bio izabran, ali se dokazao igrama u ljetnoj ligi, te su ga zbog toga Knicksi i potpisali. Dvadesetpetogodišnji Langston je u svoje dvije sezone za Knickse prosječno bilježio 9,1 koš, 3,8 skoka, 2,8 asistencije i 1 ukradenu loptu po utakmici.

Vrijedi spomenuti da su prije par dana Pelicansi dogovorili suradnju s bivšim krilnim igračem Indiana Pacersa Solomonom Hillom. Solomona je Indiana izabrala kao 23. izbor prve runde drafta 2013. godine. U prethodne tri sezone za Indianu nije ni u jednoj  sezoni imao veći prosjek 8,9 koševa. No to nije smetalo Pelicansima da mu ponude četverogodišnji ugovor vrijedan 52 milijuna dolara i vjerojatno mjesto u prvoj petorci na poziciji krila. No, Solomon je još uvijek mlad, te Pelicansi od njega očekuju da napreduje. Solomon inače ima 25 godina.

Latest Posts

NE PROPUSTITE