Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Larry Bird: Doktori su dopustili Georgeu da igra, ali ne želimo forsirati

Predsjednik Indiana Pacersa Larry Bird se u svojim nedavnim izjavama osvrnuo na stanje Paula Georga i kada bi krilo Pacersa moglo ponovno zaigrati na NBA parketima.

Snimku njegove ozljede vam ne bih preporučio da gledate, ali ako ste znatiželjni kao i pisac ovih redaka onda je možete naći ovdje.

„On se osjeća mnogo bolje, mislim da još mora proći kroz mnogo testova kako bi potvrdili da je spreman za igru. Doktori su mu dopustili da igra, ali očito on još nije u formi i ne želimo ga forsirati. Ne želim da Paul igra dok se ne bude osjećao spreman kondicijski i mentalno.“ rekao je Bird.

„On neće biti na sto posto, to znamo ali s treninzima i utakmicama bi do ljeta mogao doći na visoku razinu. Očekujem da igra ove godine, ne zbog nas niti zbog doigravanja nego zbog sebe i svog mentalnog stanja. Mislim da svaki put kad se nekome dogodi ovakva ozljeda on se mora vratiti na teren i dokazati.“

George je do sada odigrao četiri sezone, odnosno 286 utakmica u ligi i na prosjeku je od 15,3 poena ali bitno je da je u prošloj sezoni eksplodirao i bio na prosjeku od 21,7 koševa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE