Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Larry Bird o Pacersima: Nisam ljut, nego razočaran

Iako Indiana Pacersi imaju najbolji omjer Istočne konferencije (47-17), glavni čovjek kluba, legenda Boston Celticsa Larry Bird nije zadovoljan s trenutnim stanjem momčadi. Pacersi su prije sinoćnje pobjede nad Celticsima upisali čak četiri poraza zaredom, od toga dva s preko 20 razlike.

U razgovoru za novine Indianapolis Star, Bird je otvoreno rekao kako je razočaran pristupom koji pokazuju igrači Pacersa.

“Mnogo puta se ne borimo s protivnikom. Često samo stojimo i gledamo kako druga ekipa igra, to je bio problem i u pobjedama na početku sezone. Moramo biti mentalno spremni za okršaj sa svim ekipama, ne smijemo imati pristup kao da je to samo još jedna utakmica, svaka utakmica je bitna”, započeo je Bird.

Bird daje punu podršku treneru Pacersa Franku Vogelu, ali smatra da Vogel mora imati agresivniji pristup s igračima: “Na strani sam Vogela jer je njegov pozitivan stav uvijek značio uspjeh ekipe. Isto tako mislim da mora biti agresivniji prema igračima, izvaditi ih iz igre ako nešto ne rade kako treba. Mislim da to nije radio dovoljno.'”

Predsjednik Pacersa se dotaknuo medijske pažnje koju Pacersi imaju zbog prvog mjesta Istoka i kako to može omesti igrače: “Kad sam igrao u Bostonu uvijek je bilo toga. Ja bi se tome nasmijao, ali ovim igračima je to novi svijet. Nekako to moraju blokirati i ostati fokusirani na košarku. Nekada mi se čini da nisu 100 posto unutra.”

Bird još uvijek vjeruje ekipi, centar Andrew Bynum je u pobjedi nad Celticsima upisao prvu utakmicu u novom dresu, dok je Evan Turner doveden kao još jedno pojačanje iz redova Philadelphia 76ersa.

“Jedina stvar oko koje sam nervozan je upiranje prstom u nekoga, prebacivanje krivnje. To još nisam vidio, ali to je jedan od znakova da imate problem”, rekao je Bird za kraj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE