Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Larry Bird: Paul George će se vratiti ako budemo blizu doigravanja

Izgleda da tekuća regularna sezone još uvijek nije izgubljena za ozlijeđenu zvijezdu Indiana Pacersa Paula Georgea. Kao što svi znamo, George je prošlog ljeta, na pripremama američke selekcija za prvenstvo svijeta u Španjolskoj, doživio tešku ozljedu, vanjski prijelom desne noge. Tada se činilo da je sezona gotovo sigurna završena za 24-godišnjeg Georgea, ali predsjednik kluba Larry Bird ima drugačije planove.

”Čini se kako je George sve bolje iz tjedna u tjedan, ako budemo blizu doigravanja, a George može zaigrati, onda ga stavljamo u sastav. Ja sam uvijek govorio, ako je igrač spreman igrati, onda mora igrati. Mi ga nećemo zadržavati ako je on spreman za povratak na parket. Kada si vani u takvoj situaciji, izgubiš nešto. Ja još uvijek ne znam hoće li on igrati, ali ako doktori kažu da je spreman i ako je on spreman, onda ćemo ga staviti u ekipu”, rekao je Bird.

Ovu izjavu naravno treba uzeti sa zadrškom jer je Bird bio dio old-school generacije kada su gotovo svi igrači, pa i on sam, znali igrati s ozljedama, što je Birdu bitno skratilo kvalitetne godine karijere. Doktori su nakon operacije izjavili da će George, ako sve bude išlo po planu, moći zaigrati za sedam mjeseci, što bi značilo tijekom ožujka.

Pacersi su trenutno 12. momčad Istoka (17-32) i po svemu sudeći neće uhvatiti doigravanje jer su 4 i pol utakmice iza Charlotte Hornetsa koji su trenutno osma ekipa (21-27).

Latest Posts

NE PROPUSTITE