Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Larry Bird: Želim da Pacersi zabijaju 105 po utakmici

Larry Bird želi da Pacersi ove sezone počnu igrati bržim tempom, što bi rezultiralo većim brojem poena po utakmici. Trener kojeg su Indiana i Bird nedavno zaposlili, Nate McMillan, do sada je trenirao timove koji su imali sporiji tempo.

Želimo stil igre u kojem možemo ostvariti mnogo poena. Volio bih da zabijamo 105 poena po utakmici, možda 106, ali da ostavimo obranu na razini na kojoj se sada nalazi. Nate McMillan ima preko 900 NBA utakmica iza sebe. On ima stila definitivno…mislim da će za nas ove sezone odraditi odličan posao.“

Pacersi su prošle sezone ušli u doigravanje kao sedma momčad, te su snage odmjerili s Toronto Raptorsima. Sjajna serija od sedam utakmica ipak je otišla u Kanadu, no Indiana je ostavila odličan dojam, pogotovo Paul George, koji je odigrao nevjerojatnih sedam utakmica. Prosječno je ubacivao 27.3 poena, uz 4.3 asistencije, 7.6 skokova, 45% šuta iz polja, 42% za tricu, 95% slobodna bacanja i dvije ukradene lopte po utakmici, što mu je daleko najbolji učinak karijere.

Latest Posts

NE PROPUSTITE