Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Larry Brown: Muka mi je od tankiranja 76ersa

Larry Brown je jedan od najboljih trenera u NBA povijesti; u najjačoj ligi svijeta mu je najpoznatiji angažman bio odlazak u veliko finale s momčadi Philadelphia 76ersa 2001. godine kada je ekipu nosio Allen Iverson te naslov prvaka s Detroit Pistonsima 2004. godine.

Brown je jedini trener koji je osvojio NBA i NCAA titulu (sveučilišni naslov je osvojio 1988. godine s Kansas Jayhawksima).

Bivši trener 76ersa nije miljenik trenutnog ”režima tankiranja’ u Philadelphiji: ”Mrzim događanja u 76ersima. Nemaju nijednu košarkašku osobu u organizaciji, od toga mi je muka u stomaku. Ja ne bi gubio da sam trener te ekipe, Brett Brown je bio pomoćnik Gregga Popovicha tako da zna znanje. Ovo što oni rade u klubu je zbunjujuće, najbolji košarkaški grad na svijetu i najbolje navijače tjeraju da gledaju gubitnike.”

Naravno da nije trebalo čekati dugo na odgovor iz tabora 76ersa, a svoje je rekao izvršni direktor kluba Scott O’Neil: ”U kakvom je stanju trenutno Brownova sveučilišna momčad Southern Methodist University, kakvi će oni biti ove godine? Mislim da je teško shvatiti nekom čovjeku izvan marketinga što mi radimo i kako to radimo. Dobra stvar je što navijači 76ersa to shvaćaju.”

Larry Brown je na izjavu O’Neila odgovorio: ”Pitaje vi Scotta gdje je moja ekipa bila kada sam je preuzeo. Bili su 315. momčad po ljestvici NCAA lige, a danas smo među 25 najboljih ekipa. I tko je uopće Scott O’Neil, kakav je njegov košarkaški rezime?”

Latest Posts

NE PROPUSTITE