Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Larry Sanders operirao palac nakon tučnjave u kafiću

Barska tučnjava u kojoj je sudjelovao 25-godišnji Larry Sanders, visoko krilo Milwaukee Bucksa, nije prošla bez ozljeda za obrambenog specijalista. Sanders je tijekom tučnjave navodno razbio bocu šampanjca kojom je u glavu udario drugog sudionika, a stradao je palac na desnoj ruci.

Zbog ovog incidenta Sanders je operirao palac te ga na parketima neće biti čak 6 tjedana. Mladi igrač Bucksa je ovo ljeto potpisao novi ugovor na četiri godine vrijedan 44 milijuna dolara te su se ove sezone od njega očekivale velike stvari, ali prije tučnjave od novog trenera Bucksa Larryja Drewa nije dobio željene minute.

Ovaj incident mu sigurno neće pomoći, ali Sanders se ispričao: “Za sve ljude koje sam iznevjerio, obećajem da ću se popraviti. Vratit ću se i biti bolji nego ikad. Želim se zahvaliti svima na strpljenju i podršci.”

Sanders je u novoj sezoni odigrao samo tri utakmice, a prosječno je na parketu bio 17 minuta. Nakon prošlogodišnje eksplozije (9,8 poena, 9,5 skokova i 2,8 blokada), četvrta sezona za igrača Bucksa nije počela onako kako se očekivalo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE