Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Larry Sanders potpisao za Cavse i debitirao protiv Pistonsa

Nakon preko dvije godine izbivanja s košarkaških terena radi osobnih razloga, Larry Sanders potpisom za Cleveland Cavalierse vratio se u NBA ligu.

Kako bi se oslobodilo mjesto na rosteru za ovog bivšeg igrača Milwaukee Bucksa, franšiza iz Ohija morala je otpustiti Andrew Boguta.

Nekadašnji rim protector Bucksa nakon odluke o povratku u profesionalnu košarku posjetio je treninge Boston Celticsa, Los Angeles Lakersa te već spomenutih Cavaliersa u kojima je najvjerojatnije završio zbog najveće šanse za osvajanje naslova od navedenih franšiza.

Cavsi su ovim riješili pitanje rezervnog centra te obrane obruča pa će odsad manji teret na leđima nositi njihov undersized centar Tristan Thompson.

Sanders je u svojoj najboljoj sezoni za Buckse gotovo bilježio double-double učinak s 9,8 poena te 9,5 skokova po utakmici, a uz to je imao čak 3 blokade po susretu.

Novi centar Cavsa debitirao je u srijedu protiv Pistonsa. Dobio je nepune dvije minute kada je utakmica već bila riješena u korist Cavaliersa a stigao je skupiti dvije osobne pogreške. Cavaliersi razmatraju opciju slanja Sandersa  u NBDL momčad Canton Charge.

Latest Posts

NE PROPUSTITE