Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Larry Sanders se zasitio košarke?

Centar Milwaukee Bucksa, solidan obrambeni igrač Larry Sanders ne igra za svoju momčad od 23. prosinca zbog, kako se tada govorilo, problema s gripom, no sada u momčadi govore da je riječ o „osobnim razlozima“. Što to točno znači, možemo samo nagađati, ali novinar Gery Woelfel objavio je na Twitteru kako se Sanders „povjerio nekima u Bucksima kako više ne želi igrati košarku.“ Iako je tu vijest Sandersov agent ubrzo opovrgao, ostaje činjenica da Sanders još uvijek ne igra.

Sanders je ljetos ušao u prvu sezonu novog četverogodišnjeg ugovora koji bi mu trebao donijeti ukupno 44 milijuna dolara. Naravno, Bucksi imaju uporište u ugovoru, pa čak i moralno pravo zatražiti od Sandersa da pod svaku cijenu izvoli raditi ono za što je skupo plaćen, ali pitanje je što bi im donijelo pokazivanje mišića u ovoj situaciji. Naime, Sandersova relativno kratka NBA karijera je već puna ekscesa. Nakon sjajne sezone 2012./2013. u kojoj je izgledao kao nadolazeća centarska zvijezda, nagrađen je bogatim ugovorom i onda je krenulo naopako: prvo je slomio prst u barskoj tučnjavi, a kad se vratio na parket, zabilježio je pogoršanje u svim statističkim kategorijama. U veljači je teško ozlijedio očnu duplju i liječio se do kraja sezone, a u međuvremenu se sukobio sa suigračem Garyjem Nealom i zaslužio suspenziju od pet utakmica zbog pušenja marihuane. Bucksi su ga čak pokušali zamijeniti u Indianu, ali Larry Bird i njegova momčad odbili su paket Brandon Knight-Sanders za Roya Hibberta.

Nakon što je u Wisconsin došao Jason Kidd, Sanders je izgledao odlično, tvrdio je kako se dugo nije osjećao bolje i obećao je dati sve što ima u sebi za momčad. Sve je naizgled išlo po planu, Sanders je bio solidan, a Bucksi jedno od najljepših iznenađenja ove godine s omjerom 18-17, i onda se dogodilo ovo. Ostaje vidjeti kako će se priča rasplesti, ali sa Sandersom je jedno sigurno: očekujte neočekivano.

Latest Posts

NE PROPUSTITE