Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Larryju Sandersu 50.000 dolara kazne

Larry Sanders, visoko krilo Milwaukee Bucksa i vodeći bloker lige (3,1), kažnjen je od strane NBA lige s čak 50.000 dolara zbog kritiziranja sudaca na utakmici između Miami Heata i Milwaukee Bucksa.

Da se prisjetimo, Sanders je u zadnjoj četvrtini utakmice protiv Heata napravio osobnu pogrešku na LeBronu Jamesu nakon koje se žalio sucima te je dobio drugu, isključujuću, tehničku pogrešku. Ovo je Sandersu bilo drugo isključenje zaredom i četvrto ukupno ove sezone. Navodno je tijekom protesta sucima izgovorio “ponižavajuće i neprimjerene” stvari, kako stoji u priopćenju lige, a nakon susreta je nastavio s protestima.

“Mogu zamisliti koliko je teško suditi utakmicu kada igra Miami Heat. Nekada mi je teško prijeći preko toga jer je suđenje jednostrano. Možda bi se trebao manje brinuti oko svega”, rekao je Sanders nakon utakmice.

24-godišnji igrač Bucksa je samo dan prije utakmice s Heatom zaradio isključenje u susretu protiv Washington Wizardsa kada je sucima sarkastično dizao palčeve u zrak da pokaže kako “dobro” sude.

Na postupak Larryja Sandersa se osvrnuo i trener Bucksa Jim Boylan: “Ako ste profesionalni sportaš morate se ponašati kao profesionalac. Suci u većini slučajeva nemaju skrivene namjere prema nekim ekipama, oni samo dođu i sude utakmice.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE