Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Laso: “Uvijek sam govorio da je on za nas poseban igrač, njegov igrački rast teško je zaustaviti”

Pablo Laso bio je jedna od ključnih figura u razvoju i rastu Luke Dončića kao košarkaša, pružajući mu priliku da još kao dječak debitira u španjolskoj ligi. Naravno, cjelokupan rad odgovornih unutar organizacije velikana Real Madrida je zaslužan za razvoj sjajnog Slovenca. Danas Luka Dončić dominira NBA ligom i Laso nije uopće iznenađen njegovim ekstremnim igračkim usponom.

“Uvijek sam govorio da je on za nas poseban igrač, bio je to od prvog dana kad je stigao u Madrid. Njegov igrački rast teško je zaustaviti. Ljudi su sumnjali kada je ušao u prvu momčad Real Madrida, ali i kada je otišao u NBA  ligu”, rekao je Laso službenom mediju Real Madrida.

“Mi koji ga poznajemo znamo da je on igrač koji se uvijek može prilagoditi jer je to njegova najveća vrlina. Utakmice poput one u nedjelju, u kojoj je pogodio posljednji šut za pobjedu, a koji je postao viralan u cijelom svijetu. To dovoljno govori o igraču koji ima kvalitetu NBA superzvijezde i drago nam je što je njegov napredak i dalje onakav kakav smo svi očekivali “, dodao je Laso.

Latest Posts

NE PROPUSTITE