Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

LaVar Ball: “Golden State Warriorsi nisu prava momčad za mog sina”

Puno hypea je prisutno oko potencijalnog prvog picka nadolazećeg NBA drafta LaMela Balla. Unatoč tome što je odlučio da ne igra na koledžu, Ball je privukao veliku pažnju zbog svoje igre u australskoj NBL ligi, gdje je prosječno bilježio 17 poena, 7,6 skokova i 6,8 asistencija po utakmici.

Budući da se predviđa da će Warriorsi dobiti visoki lottery pick, oni se spominju kao potencijalno odredište za najmlađeg brata Ball.

No, u zanimljivoj izjavi njegovog oca, LaVara, vidi se kako on nikako ne bi želio da njegov sin obuče dres Warriorsa.

To je dio koji mi se ne sviđa kod Golden Statea, rekao je LaVar Ball o Warriorsima tijekom podcasta “Sess Less with Kaz”. Oni imaju Klaya i ostale dečke i sad bi vi htjeli staviti Mela u taj miks igrača te bi mu bilo rečeno da ih on mora slijediti, biti im potpora. Melo nije igrač uloge. Ne treba raditi ono što oni rade, neka rade ono što rade. Postoji razlog zbog kojeg gledate mog sina. Talentiran je i može dobro igrati košarku. To nije tako teško. Ne bi htio da Melo dođe na red tek nakon čekanja od dvije ili tri godine, nakon što se nauči od veterana. Ne radi se o tome. Možete li igrati ili ne? A kad imaš nekog posebnog u momčadi, kako treniraš nekoga posebnog? Jednostavno uživate, a on je poseban zbog stvari koje radi na terenu. Uživaj. Pusti ga da radi što radi.

LaVar je poznat po svojim neobičnim komentarima, ali (u ovom slučaju) možda je u pravu. Kao igrač i strijelac koji dominira posjedom lopte, njegovo igranje u Warriorsima bilo bi upitno s obzirom da već imaju dva igrača sa sličnim igračkim karakteristikama.

Možda je to razlog što Dubsi nemaju Balla visoko na listi želja kao ostale NBA momčadi.

Bez obzira na to, može se dogoditi bilo što tijekom NBA drafta, a za igrača toliko talentiranog kao što je Melo može se očekivati ​​da će ga svaka momčad uzeti u obzir kada dođe njihov odabir.

Latest Posts

NE PROPUSTITE