Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

LaVar Ball: “Lakersi ne znaju trenirati mog sina”

LaVar Ball, otac playmakera Lonza Balla, dao je intervju za američki Bleacher Report, u kojem je između ostalog istaknuo razočaranje treninzima LA Lakersa.

Mladi razigravač koji je ove sezone kao 2. pick draftan sa sveučilišta UCLA od strane Lakersa, u otvaranju sezone upisuje brojke ispod svih očekivanja, a kako odgovornost ne daj Bože ne bi pala na obiteljsko prezime Ball, LaVar je prstom upro u osoblje Lakersa.

“Premekani su, ne znaju trenirati mog sina. Ja znam kako ga treba trenirati. Ja sam mu uvijek govorio da se bori za pobjedu svim silama i da nema zaj***ncije. Lonzo je predugo udaljen od mene i to mu je očito naštetilo. Lakersi su ga pretvorili u bebu”, zaključila je glava obitelji Ball.

Otac mlade zvijezde od ranije je poznat po nimalo skromnim izjavama vezanima uz svog sina, svojedobno je izjavio kako je Lonzu suđeno da bude veći od Michaela Jordana i Magica Johnsona, a ovog je ljeta rekao da će u NBA ligi postati mnogo bolji no što je bio na koledžu. Te prognoze zasad se nisu obistinile pa je LaVar počeo nuditi svakakva opravdanja, naravno, bez ikakvog osjećaja odgovornosti.

S obzirom na brojke koje je Lonzo pružao, upravo zbog prevelike ambicioznosti svog oca, Lonzo je postao predmet šprdancije navijača i igrača diljem lige. Posebno se istaknuo Joel Embiid sa svojim upisom upućenim LaVaru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE