Thursday, June 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

LaVar Ball:”Lakersi više nikad neće biti prvaci”

Jedan od igrača kojih su se Lakersi odrekli u razmjeni za Antonyja Davisa jest Lonzo Ball, njegov otac nije sretan.

Mnogi navijači Lakersa, nakon razmjene u kojoj je njihov klub doveo Anthonyja Davisa mogli su zajednički odahnuti – ‘napokon je otišao cirkus LaVara Balla‘.

Otac Lonza, jednog od igrača koji su dio razmjene, nije bio nimalo sretan najnovijim događajem. LaVar Ball godinama maltretira američku javnost svojim nebuloznim teorijama kako su njegova tri sina (LaMeloLiAngelo) nešto najbolje što je košarka vidjela od Georgea Mikana. Taj ‘hype’ usmjerio je i izbor Lonza Balla prije dvije godine kada ga jeMagic Johnson povukao u Lakerse s drugim pickom. No, razigravač koji je sezonu proveo na Sveučilištu UCLA nije opravdao očekivanja. U dvije sezone među Lakersima niti jednom nije odigrao više od 52 utakmice u sezoni, a protekle je propustio posljednjih 36 utakmica.

Ovo je najveća pogreška koju su Lakersi mogli učiniti. Sve što su trebali jest dovesti tri brata Ball, drugo ništa nije važno. Sada prognoziram, ma zapravo tvrdim, Lakersi više nikada neće biti prvaci!‘, nastavio je pričati nebuloze Ball stariji prije nego je nastavio napadati Lakerse i način vođenja kluba.

Sve je počelo s (bivšim) trenerom Lukeom Waltonom. Izvadio bi Lonza iz igre nakon pet ili šest minuta, nisu mu dopustili da se razigra. Zatim su ga tjerali da trenira s nekakvim gumenim vrpcama, zato se i toliko puta ozlijedio. Magic je znao koliko je Lonzo dobar, on je čisti talent, ali ostatak kluba je očajan,’ zaključio je LaVar.

Inače, ako vas interesira, LaVar Ball povukao je najmlađeg sina (LaMelo) iz srednje škole kada je ovaj imao 16 godina kako bi ga pripremio za NBA ligu igrajući profesionalnu košarku. Oba brata poslao je u Litvu gdje se nisu najbolje proveli. LiAngelo je dobio priliku krenuti koracima Lonza i zaigrati za UCLA, međutim njegova ‘era’ prekinuta je nakon uhićenja u Kini kada je s nekoliko suigrača ukrao sunčane naočale u jednoj trgovini. Sveučilište ga je suspendiralo, LaVaru se to nije svidjelo i tu je završila njegova epizoda na UCLA.

LiAngelo je lani prijavljen na draft, no niti jedan od klubova nije želio ulaziti u LaVarovu igru tako da ovaj nije izabran među 60 pickova. LaMelo će tek idućeg ljeta biti u mogućnosti putem drafta tražiti priliku u NBA ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE