Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

LaVar Ball tvrdi kako će Lonzo otići iz Lakersa ako ne prime LiAngela i LaMela

Otac braće Ball, LaVar, poznat je po svojim ispadima i kontroverznim izjavama. Ni ovaj put nam nije ostao dužan te je novinarima otkrio plan po kojem će sva tri njegova sina igrati u NBA ligi.

“Želim da sva trojica igraju za Lakerse. Ako se to ne dogodi, reći ću vam što hoće. Ako ne uzmu Gela ove godine, vratit ću ga nazad da s Melom igra još dvije godine. Lonzo će biti u svojoj trećoj godini i želim da svaki klub u ligi zna kako Lonzo neće produžiti ugovor s Lakersima nego će otići u onaj klub koji bi uz njega želio primiti i njegovu braću. To je moj plan.”

Na mogući neuspjeh plana, LaVar je jednostavno nadodao:

Lonzo igra najbolje kada je s braćom. Pa kako i neće – odličan je šuter. Još jedan plus je taj što ne igraju istu poziciju, uostalom, vidjeli ste kako je Lonzo bio dobar kada je igrao sa bratom?”

Lonzo Ball ove sezone i nije baš oduševio. U 34 minute provedene na terenu zabija oko deset poena po utakmici uz ne baš dobru realizaciju (35% iz polja, 30% za tri poena). Iako ne zabija puno, najstariji brat braće Ball ima malo više od sedam asistencija i skokova po utakmici što je odlično za rookie point guarda.

LiAngelo i LaMelo zamjenili su američke parkete onim iz Litve te se polako, ali sigurno pripremaju za najjaču ligu svijeta uz kog drugog nego uz LaVara.

 

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE