Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lavine pomiče granice realnog

U veljači ove godine, tijekom i odmah nakon Slam Dunk Contesta u okviru All-Star vikenda, pojavila se snažna struja koja je tvrdila da je Aaron Gordon zaslužio titulu prvaka, te da je pokraden nauštrb sada već dvostrukog osvajača Zacha LaVinea.

No, ako je revanš na rasporedu, Gordon bi sada trebao preskočiti dvije maskote.

Na videu koji je postavljen od strane Andrewa Wigginsa na njegov Snapchat profil, LaVine je izveo nikad viđeno zakucavanje s okretom od 360 stupnjeva, sa samo jednim stopalom unutar linije slobodnih bacanja.

Ovo što vidimo je u najmanju ruku blesavo, van granica mogućeg, opišite to kako god želite. LaVine nastavlja graditi svoje ime, a videi poput ovoga su upravo ona stvar koja će ga učiniti poznatim među mlađim generacijama i vjerojatno utabati stazu ka tituli najboljeg dunkera kojeg su oni vidjeli.

Mladi košarkaš Timberwolvesa još nije potvrdio svoje učešće u odbrani trona, dok ćemo skoro sigurno ponovno gledati prošlogodišnjeg viceprvaka Gordona, koji bi u bilo kojim drugim okolnostima odnio suverenu pobjedu.

Prošle godine, LaVine je pobijao Gordonove hrabre pokušaje s baražnom paljbom zakucavanja s linije slobodnih bacanja, uključujući windmill varijacije i provlačenje lopte između nogu. Ako je ova 360 stvar ono što vježba sada, zamislite što će skuhati do veljače.

Da se još jednom podsjetimo, epska borba titana za titulu najboljeg silovatelja narančastog obruča:

Latest Posts

NE PROPUSTITE