Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron će nositi broj 23 još jednu sezonu nakon što je NIKE odbio njegov zahtjev

Čini se da je prijateljska gesta LeBrona Jamesa za novog suigrača Anthonyja Davisa odgođena.

Zvijezda Los Angeles Lakersa će nositi broj 23 još jednu sezonu nakon što je Nike odbio zahtjev za promjenom na broj 6 zbog financijskih sredstava koje bi mogli zaraditi od trenutnih zaliha dresa James 23, rekli su izvori novinaru Yahoo Sportsa Chrisu Haynesu.

James je htio dati broj 23 Davisu, ali je već propustio rok od 15. ožujka za promjenu broja na dresu. Međutim, liga je dopustila taj potez uz uvjet da to Nike odobri, ali to je nešto što sportski gigant nije mogao učiniti, javlja Haynes.

Davis je nosio broj 23 tijekom cijele svoje sedmogodišnje NBA karijere u dresu Pelicansa iz New Orleansa, no najmanje godinu dana će nositi drugi broj na dresu. Davis će najvjerojatnije odbiti posljednju godinu svog ugovora kako bi postao slobodni agent sljedećeg ljeta, ali se očekuje da će 26-godišnjak ponovno potpisati dugoročni ugovor kako bi ostao u Los Angelesu.

James je većinu svoje karijere nosio broj 23, jedino je tijekom četverogodišnjeg igranja za Miami nosio broj 6, budući da je broj 23 bio umirovljen.

Latest Posts

NE PROPUSTITE