Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron će sljedeće sezone igrati na poziciji razigravača

LeBron James uvijek je bio odličan razigravač, iako se uglavnom koristio na poziciji krila. Prema medijskim izvješćima, Lakersi ga žele za prvog razigravača momčadi.

To je izvijestio Chris Haynes iz Yahoo Sportsa. Prema njemu, 34-godišnji James već se priprema za novog “generala parketa” Lakersa. Očekuje se da će James zajedno s pridošlicom Dannyjem Greenom tvoriti novi Backcourt Lakersa.

To objašnjava zašto Lakersi nisu doveli više igrača na poziciji razigravača, iako je iskusni veteran Rondo uvijek spreman za tu poziciju, a tu su i Quinn Cook ili Alex Caruso.

Za Jamesa pozicija razigravača nije ništa novo, čak i u Clevelandu LeBron je u nekim utakmicama bio klasični playmaker. Tijekom cijele svoje karijere, James je na odličnih 7,2 asistencija po utakmici i ima više dodavanja u karijeri od bilo kojeg krilnog igrača prije njega.

U prošloj sezoni James se morao boriti s problemima uzrokovanih ozljedama te je zbog povreda prepona propustio čak 27 utakmica, više nego ikad prije u svojoj karijeri.

Latest Posts

NE PROPUSTITE