Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron i Miami nadmoæni protiv LA Lakersa

Neigranje Dwyanea Wadea opet nije bio problem za Miami. Bez njega je momèad s Floride u èetvrtak naveèer odigrala petu utakmicu ove sezone i došla do – pete pobjede.

Wadeov gležanj još uvijek nije savršen, no sve dok Miami ima na parketu LeBrona Jamesa nema straha. Sa 31 poenom, osam skokova i osam asistencija James je predvodio svoju momèad do pobjede protiv Los Angeles Lakersa 98:87.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Kevin Martin (32)
  • Asistencije: Jason Kidd (11)
  • Skokovi: Samuel Dalembert (17)
  • Ukradene lopte: Gordon Hayward (4)
  • Blokade: Jason Smith (3)

Inaèe, završnih plus 11 za domaæina je i jedno od manjih vodstva koje su imali tijekom utakmice. Lakersi su dobili zadnju èetvrtinu sa 31-21, te su tako ublažili poraz. Miami je od starta vodio i diktirao tempo, a treba reæi da zagrijavanje prije utakmice uopæe nije odradio James. Tužio se na prehladu i nemoæ, no sve slabosti su nestale u trenutku kada je poèeo ogled dvije momèadi koje su i ove sezone jedni od najveæih favorita za veliki finale.

Shane Battier je odradio odlièan posao u obrani na Kobeu Bryantu koji je, istina, postigao 24 poena, uz pet skokova i sedam asistencija, ali je ipak trošio prilièan broj lopti (šut 8-21). Pau Gasol je sa 26 poena (uz osam skokova) ostvario najbolji uèinak sezone.

Utah je doživjela tek drugi domaæi poraz u devet utakmica. Pobijedio ih je prvak Dallas, koji se budi, sa 94:91. Iako je Dirk Nowitzki postigao tek 12 poena Dallas je pobijedio u ogledu gdje je vodio od poèetka do kraja.

I na kraju, Houston je tek nakon produžetka, na svom parketu, pobijedio New Orleans, najslabiju momèad Zapadne konferenije. Bilo je 90:88, a prvo ime utakmice je bio Kevin Martin sa 32 poena i osam skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE