Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James dao zeleno svijetlo za trade

Kao što svi većinom znate, dogodila se do sada najveća razmjena u sezoni. Dion Waiters je napustio Cavalierse i sada će igrati u Oklahomi. Svima je bilo jasno da Waiters neće imati veliki utjecaj u igri Cavsa, jer naravno tu je veliki trojac LeBron JamesKevin LoveKyrie Irving u ofenzivi. Jasno se vidjelo u igri da je Waiters nezadovoljan, pa tako i neuspješno moleći suigrače da mu dodaju loptu.

LeBron James je još jednom pokazao da je on glavni u Cavaliersima. Naime, uprava je prije potpisivanja ugovora s J.R. Smithom popričala s LeBronom je li spreman igrati s njim. Izgleda da im je King dao zeleno svijetlo, i Cavsi su potpisali Smitha i Imana Shumperta.

Mnogima je to čudno, te da se radi o nekoj drugoj ekipi to bi se vjerojatno mnogo kritiziralo. No, u Clevelandu se odvijaju druge okolnosti. LeBron James na ljeto može prekinuti ugovor i postati neograničeno slobodni igrač. To je svakako trebalo uzeti u obzir. Iako se radi o LeBronu, to je pomalo apsurdno. Svima je jasno da se trener Cavsa David Blatt treba priviknuti na NBA, jer je u Europi on bio glavni, a u Cavsima riječ uglavnom drži James.

Još jedan od razloga je LeBronov utjecaj na organizaciju. On je po mnogima najbolji igrač lige. Treba se slagati s potezima uprave, jer se oko njega slaže ekipa i u njoj se treba osjećati dobro, natjecati se i osvojiti prsten.

Latest Posts

NE PROPUSTITE