Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: “GM Cavsa napravio je odličan posao”

U utorak Cleveland Cavaliersi su gostovali u Oklahomi gdje su odnijeli pobjedu 120:112. 

Nakon pobjede nad Oklahomom LeBron James je dao same komplimente GM-u Cleveland Cavaliersa Koby Altmanu za njegove poteze u zadnjim danima prijelaznog roka.  

”Mislim da je Altman dobro razumio što treba našoj ekipi. Jednostavno nije funkcioniralo za nas. Napravio je promjene za koje je mislio da su nam potrebne. Nakon takvih promjena, na meni je red da novi momci koji dođu se uklope što prije moguće.”  

Altman, koji je promoviran u GM-a u predsezoni nakon odlaska Davida Griffina, bio je najzaposleniji menadžer zadnjeg tjedna prijelaznog roka. Momčad koja se muči podignuo ih je u smislu mladosti, atleticizma i obrambenih sposobnosti Altman je napravio tri razmjene gdje je poslao sedam igrača i doveo četiri nova igrača.  

James ima mogućnost postati nezaštićeni slobodni igrač sljedećeg ljeta i čini se da mu ekipa pokušava dati razlog za ostanak u Clevelandu. Adrian Wojnarovski prenosi da se Altman našao sa superstarom prošli tjedan da porazgovaraju o razmjenama. U daljnjem razgovoru prenosi da je u procesu olakšavanja i uvjeravanja da daje sve od sebe da popravi disfunkcionalnu grupu izvan i na terenu.  

Nakon dolaska novih igrača, Cleveland je skupio dvije kvalitetne pobjede nad Boston Celticsima i Thunderom (ili je razlog što je Cedi Osman startao u obje utakmice). 

Latest Posts

NE PROPUSTITE