Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James ima problema s leđima, out za predsezonu

Cavsi će biti bez svoga najboljeg igrača do kraja predsezone. Naime, LeBron James ponovno ima problema s leđima i zbog injekcije koju je tek primio neće ga biti dva tjedna u rotaciji Cavsa.

Ako se vratimo kroz vrijeme, u siječnju ove godine je James također odlučio da primi injekciju i pauzira s košarkom dva tjedna, te je “odgovor” tijela bio toliko dobar da se Kralj odlučio na još jednu injekciju kada za to bude potrebe. Već jedan duži vremenski period James ima problema sa leđima, ali s obzirom na to kako je savršeno pripremljen, to mu ne predstavlja velike probleme.

Za upravu i trenerski tim Cavaliersa injekcija je sigurno najbolje rješenje jer su imali toliko dugoročnih problema sa ozljedama bitnih igrača da su dvije sedmice koliko neće biti Jamesa skoro pa ništa. Sjetimo se samo Kevina Lovea i Kyrie Irvinga koji se još nisu potpuno oporavili od svojih ozljeda i ne zna se hoće li biti spremni za kraj ovog mjeseca i početak nove NBA sezone.

Ova sezona je možda i najbolje vrijeme za dolazak jedne titule u grad Cleveland a ovaj tim koji izgleda nadmoćno na Istoku će uraditi sve da se ne ponovi prošla godina i poraz u finalu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE