Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: Irving i ja moramo ponijeti više tereta

Poslije laganog i očekivanog prolaska pored Boston Celticsa u polufinale Istočne konferencije, gdje su ih dočekali Chicago Bullsi, Cleveland Cavaliersi su izgubili dva važna igrača svoje rotacije, J.R. Smitha i Kevin Lovea. Obojica su im većinu utakmica bili u startnoj petorci, ali ipak im je Love bio važniji kotačić u borbi za naslov. Lebron James je izjavio kako on i Kyrie Irving moraju promijeniti način razmišljanja i preuzeti više odgovornosti u napadu protiv Bullsa.

„Vjerojatno ću morati malo promijeniti svoj način razmišljanja zbog ozljede Kevina. To je nešto na što mi nismo naviknuli ove sezone, s njegovim izostankom na duži period, ili s izostankom nekog od velike trojke na duži period od kada sam ja imao ozljedu. Tako da će biti drugačije i za mene i za Kyriea.“ izjavio je Lebron.

S druge strane glavni trener Cleveland Cavaliersa, David Blatt je izjavio kako cijela momčad mora otići razinu više.

„Mislim da cijela momčad mora odraditi bolji posao u napadu. I to sam rekao i prije početka playoffa, nije u redu da se sve stavi na jednog igrača. Momčadi pobjeđuju i gube utakmice i svi moraju dati malo više i u napadu i u obrani. Imamo manje mjesta za pogrešku i moramo to nadoknaditi s 48 minuta više napora svakog pojedinca.“ dodao je David Blatt.

Latest Posts

NE PROPUSTITE