Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James je sinoć srušio čak dva rekorda doigravanja

Superzvijezda Los Angeles Lakersa LeBron James učinio je još jedan korak naprijed u onome što je za njega povijesno doigravanje. Već duže vrijeme se nalazi na listi najboljih igrača u doigravanju svih vremena, a sinoć je postavio ne jedan, nego čak dva rekorda nakon pobjede Lakersa rezultatom 116-108 u trećoj utakmici doigravanja protiv Portland Trail Blazersa.

LeBron je u subotu ostvario svoju 158. pobjedu u doigravanju, čime je prestigao legendu San Antonio Spursa Tima Duncana na drugom mjestu po broju pobjeda u doigravanju u karijeri.

Vrijedno je napomenuti da je LeBron udaljen samo četiri pobjede od preuzimanja prvog mjesta na ovoj listi, koje pripada Dereku Fisheru. Ako sve bude išlo po planu, James bi trebao biti u mogućnosti ostvariti ovaj podvig već u drugom krugu ovogodišnjeg doigravanja, čime će postati novi rekorder po broju pobjeda u doigravanju.

No, to nije jedina lista na kojoj je James poboljšao svoj status jer je on nakon subotnje utakmice sada treći po broju postignutih trica u doigravanju.

James je bio “na misiji” u subotu, predvodio je Lakerse do pobjede u važnoj trećoj utakmici doigravanja protiv Blazersa. Završio je utakmicu s 38 poena uz šut 11/18 te je dodao 12 skokova, osam asistencija i dvije ukradene lopte u 34 minute na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE