Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: Još sam bolji nego prošle sezone

U utorak započinju trening-kampovi svih momčadi najjače košarkaške lige svijeta – NBA lige. Dan uoči toga održane su konferencije za novinare.

Najbolji košarkaš današnjice LeBron James bio je jedan od igrača aktualnog prvaka Miami Heata koji se našao pred novinarima, koji su pak imali veliki broj pitanja. Jedno od gorućih bilo je što će biti nakon naredne sezone, kada James postaje slobodan igrač.

“Ne želim o tome razgovarati. Možete me pitati koliko god puta želite, ali ja na to pitanje neću odgovoriti. O tome možemo razgovarati u lipnju kada za to dođe vrijeme. Sada je jedino bitno da sam spreman voditi ovu momčad u lov na novi naslov”, rekao je James, koji je potom krenuo u “zastrašivanje” suparnika:

“Još sam bolji. Znam da vam to govorim uoči svake sezone i da me svaki put gledate kao da sam lud, ali svejedno ću vam to ponoviti. Još sam bolji igrač nego što sam to bio prošle sezone. Napredovao sam u svakom dijelu svoje igre i pun sam samopouzdanja”, kaže krilni igrač Miami Heata i četverostruki osvajač nagrade za najkorisnijeg igrača lige.

Na pitanje što više ima za osvojiti u svojoj karijeri u kojoj je osvojio apsolutno sve James je “skromno” odgovorio:

“Želim biti najbolji svih vremena i to je moja motivacija. Jednostavno je, možda i nije, ali to je moj konačan cilj. Imam osjećaj da i dalje mogu napredovati i maksimalno iskoristiti svoje vrijeme koje mi je preostalo u NBA ligi. Želim biti najbolji. Daleko sam, jako daleko od toga, ali vidim ciljnu ravninu”, rekao je između ostaloga najdominantniji igrač svijeta.

Heat po svoj treći uzastopni naslov NBA prvaka kreće 29. listopada, domaćim susretom protiv još jednog velikog kandidata za naslov – Chicago Bullsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE