Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: Kevin Love će imati veću ulogu u napadu

Nakon što je zbog ozljede propustio doigravanje prošle sezone i s time umanjio šanse Clevelanda za naslov, Kevin Love se vratio ove sezone u redove Cleveland Cavaliersa.
Njegovi prosjeci su drastično pali za razliku od zadnje sezone u Minnesoti, s 26.1 poena i 12.5 skokova, na 16.4 poena i 9.7 skokova, što je bilo i za očekivati nakon udruživanja s LeBronom Jamesom i Kyrieom Irvingom.

Na povratak Lovea osvrnuo se njegov suigrač, LeBron James, te izjavio sljedeće: “Mi ćemo koristiti Lovea kako on želi da se koristi. Rekao sam vam da će Kevin biti naš glavni fokus u napadu. Imat će odličnu sezonu i vratit će se na all-star razinu. Ja znam da mogu svaku večer izaći na teren i postići što hoću. Ali trebam Kevina da bude agresivan kao što je bio agresivan večeras. Znao sam da će biti dobar nakon našeg razgovora u Los Angelesu tijekom ljeta.”

Također su novinari pitali Lovea, što on kaže na tu Jamesovu izjavu, te im je on odgovorio: “Rekao mi je samo da mogu napraviti više. Mislim da on to zna. Od tada mislim da su svi daju sve od sebe i pitaju se što mogu učiniti više, a ja se osjećam puno, puno bolje.”

Kevin Love je ove sezone u tri odigrane utakmice u prosjeku ostvarivao sljedeće brojke: 19.7 poena, 11.7 skokova, 4 dodavanja, 1 blokadu, 41 FG%, za 32 minute na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE