Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: Kevin Love ostaje u Clevelandu

Kao i svakog veljače dok je u jeku All Star vikend mnogi generalni menadžeri momčadi razgovaraju oko mogućih zamjena igrača i što je sve bliži datum trade deadlinea to su glasine sve rjeđe.

Jedna od glavnih glasina je to da su Boston Celticsi zainteresirani za krilo Cleveland Cavaliersa Kevin Lovea, ali alfa i omega ekipe iz Ohioa LeBron James ima potpuno drugačije mišljenje.

„Takve glasine su netočne. Stvari poput tih su nešto zadnje čime se mi u ekipi trebamo zamarati“, izjavio je James nakon treninga Istočne konferencije uoči All Star utakmice.

Postoje mnoge glasine oko promjene momčadi Cavsa ali LeBron ima čvrst stav što se šuškanja tiče:

„Sve što želimo je da glasine ne utiču na atmosferu i mir među nama igračima. Jedina stvar koju ne možete kontrolirati u NBA ligi je upravo razmjena igrača. Ako već ne možete utjecati na to onda vas uopće to i ne zanima“, jasan je bio LeBron.

Kevin Love propustio je prošlogodišnji playoff zbog povrede ramena u prvom krugu protiv Celticsa koji ga sada toliko žarko žele u svom timu. Nema razloga za promjenu osnovice ekipe kada su Cavsi na pobjedonosnom kolosijeku te drže prvo mjesto Istoka ss omjerom 38-14 uz osam pobjeda u posljednjih deset utakmica.

Točan datum trade deadlinea je 18. veljače te nema sumnje da će šuškanje biti sve zvučnije i zvučnije. Svi se naravno sjećamo prošlogodišnjih razmjena u posljednjih tren kada je masa igrača neočekivano poslana u druge NBA timove.

Latest Posts

NE PROPUSTITE