Wednesday, May 1, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: Možemo biti još bolji

Juèer su igraèi Miami Heata održali druženje s medijima na kojima su odgovarali na brojna pitanja okupljenih novinara, a naravno najviše je pažnje dobio LeBron James, najkorisniji igraè prošle NBA sezone, NBA Finala i osvajaè svog prvog prstena prvaka.

Heat æe u sezonu uæi kao branitelj naslova i svaka æe momèad imati dodatan motiv da ih pobijedi. Èesto se može èuti izreka kako je teže obraniti naslov nego ga osvojiti, a LeBron James æe nadolazeæe sezone saznati ima li istine u tome. On smatra da Miami može biti još i bolji nego prošle sezone te æe napraviti sve kako bi osvojio novi naslov.

“Mislim da možemo biti bolji nego prošle sezone”, izjavio je James. “Jesmo li sada bolji nego na kraju prošle sezone? Naravno da nismo, ali imamo potencijal biti bolji, a to je zastrašujuæe.”

Èelnici Miamija napravili su dobar posao tijekom ljeta, nisu imali veæih odlazaka iz momèadi, a doveli su Raya Allena i Rasharda Lewisa, koji æe pomoæi u šuterskom dijelu igre. Ne treba ih posebno predstavljati, Allen je najbolji tricaš NBA lige svih vremena, a Lewis je takoðer sjajan šuter koji se “izgubio” proteklih nekoliko sezona.

“Veæ duže vrijeme mislim da sam najbolji igraè u ligi”, smatra James. “To je naèin na koji pristupam svakoj utakmici. Kada izaðem na parket želim biti najbolji igraè na terenu. Postigao sam brojne stvari u karijeri, ali nisam još zadovoljan”, završio je James aludirajuæi da se ne namjerava zaustaviti na “samo” jednom osvojenom prstenu prvaka.

Možemo dodati i kako su juèer potvrðene glasine da bi Dwyane Wade mogao propustiti poèetak sezone. Tijekom ljeta operirao je koljeno, a trener Spoelstra izjavio je kako nije sigurno da æe se Wade uspjeti u potpunosti oporaviti do otvaranja sezone, 30. listopada, protiv Bostona.

Latest Posts

NE PROPUSTITE