Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James nahvalio Laurija Markkanena

Aktualni doprvaci NBA lige Cleveland Cavaliersi u sinoćnjem su dvoboju na domaćem terenu teže od očekivanog svladali Chicago Bullse, a ponajbolji igrač Cavsa LeBron James bio je pun riječi hvale za novu zvijezdu Bullsa, rookieja Laurija Markkanena. Finac je zabio 19 koševa uz pet ubačenih trica, a uhvatio je i osam skokova.

“Sjajan je, vrlo samouvjeren. Dosta sam ga gledao kad je igrao za Arizonu, nekoliko je puta nosio i moje retro tenisice, to mi se doista svidjelo, pa sam nekoliko puta morao ostati budan dokasno kako bih ispratio utakmicu Arizone”, kroz šalu je rekao James.

“Mali je strašan, ima nevjerojatan šut, a u budućnosti će biti samo bolji. Najbolja stvar kod svega je što dobiva prilike na svakodnevnoj bazi i tako ima mogućnost učiti iz vlastitih grešaka”, zaključio je James.

Njegov nastup u sličnom je tonu prokomentirao i Jamesov suigrač Dwayne Wade.

“Čim prvi put vidiš nekog igrača na terenu, odmah shvatiš zna li igrati košarku ili ne. Što se tiče Laurija, mi smo svi već tijekom priprema zaključili da zna igrati”, izjavio je Wade.

19-godišnji Finac pokazao je zavidnu formu ovog ljeta na Eurobasketu, a istim je putem nastavio i na američkim parketima. Američki mediji tvrde kako ga već prati velik broj agenata i skauta pa će biti itekako zanimljivo vidjeti kako će se odvijati nastavak njegove karijere, posebno kad se uzmu u obzir u najmanju ruku ograničene mogućnosti Bullsa ove sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE