Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: Ne vidim se izvan Miamija

LeBron James, dva puta zaredom MVP lige i MVP finala, sebe na ljeto ne vidi kako potpisuje za drugi klub, ali ipak razmišlja o budućnosti i suigračima.

James je u razgovoru za NBA TV sa Steveom Smithom rekao kako se u ovom trenutku ne vidi u drugom dresu, iako na ljeto u ugovoru ima opciju prihvatiti ponudu drugog kluba.

Na pitanje vidi li sebe u drugom dresu, James je odmah odgovorio: “U ovom trenutku ne vidim. Nitko ne zna što se može dogoditi do srpnja, ali u ovom trenutku razmišljam samo o ovoj sezoni i još jednoj obrani titule. Nadam se da ću na kraju sezone ponovno u ruci držati trofej Larryja O’Briena, a nakon toga ćemo razgovarati o budućnosti.”

James se u razgovoru dotaknuo dosta tema, o izvoru njegove motivacije, koji su načini da poboljša igru, kako se nosi s očekivanjima i teškoj prvoj sezoni u Miamiju. James se osvrnuo na izolaciju koju je doživio nakon poraza protiv Dallas Mavericksa u finalu, kada dva tjedna nije mogao izaći iz sobe.

U toj situaciji mu je najviše pomogao suigrač Dwyane Wade kada ga je nagovorio da mu se pridruži na odmoru na Bahamima: “Tamo smo vodili odlične razgovore. Wade mi je rekao da za uspjeh kluba ja trebam biti prva opcija. Ovdje pričamo o Wadeu, igraču koji je klubu donio naslov, šest puta All-Star, i on hoće da ja uzmem ključeve. Prihvatio sam tu ulogu.”

LeBron je nakon toga otišao kući, zaključao se u dvoranu i pripremio za novu sezonu, a Miami danas ima dva naslova prvaka zaredom.

“Više ne igram onako kako ljudi od mene očekuju. Želim biti najveći svih vremena, to je samo način na koji razmišljam”, rekao je James za kraj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE