Wednesday, November 30, 2022

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: Nisam bolji od Jordana

Nekadašnji košarkaš Chicago Bullsa Scottie Pippen izjavio je u petak u razgovoru za drugi program radijske postaje ESPN kako bi LeBron James mogao postati najbolji košarkaš koji je ikad igrao košarku, veæi i od Michaela Jordana. Jedan od onih koji se s time ne slaže je sam James.

- Advertisement -

Iako je rekao da mu gode usporedbe s takvim velièinama, James smatra da nije uèinio dovoljno da ga se još uvrsti meðu najveæe.

“Nisam bolji od Jordana. Michael je bio nevjerojatan igraè. Preda mnom je još dugi, dugi put da bi me se moglo spomenuti kao jednog od velikana svih vremena. Ne samo uz Jordana. Puno je velikana koji su igrali u ovoj ligi, Larry Bird, Kareem Abdul-Jabbar, Bill Russell, to su momci koji su osvojili višestruke naslove i koji su bili pioniri svoga vremena” rekao je James.

Podsjeæamo, Pippen je za Jamesa rekao:

- Advertisement -

“Michael Jordan vjerojatno je najveæi strijelac u povijesti igre. Ipak, mogao bih otiæi toliko daleko i reæi da bi LeBron James mogao postati najbolji igraè koji je ikad igrao košarku.”

“Ponizan sam i zahvalan na Scottievim komentarima. Posebice jer je on bio Michaelov suigraè i gledao ga je na svakodnevnoj bazi. Ali što se mene tièe, ja neæu ovdje sjediti i govoriti da sam bolji od Jordana. Nisam bolji od Jordana” zakljuèio je 26-godišnji James, zvijezda Miami Heata, koji još èetiri pobjede dijele od osvajanja prvog NBA prstena u karijeri.

Latest Posts

NE PROPUSTITE