Friday, December 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

LeBron James nogometaše Liverpoola nagrađuje putom u Las Vegas

Ponajbolji košarkaš današnjice LeBron James odluèio je dati Liverpoolovim nogometašima poticaj u sezoni. Naime, obeæao im je javno financiranje puta i boravak u Las Vegasu u sluèaju osvajanja nekog trofeja.

Zvijezda NBA momèadi Miami Heata obeæanje dala kapetanu Liverpoola Stevenu Gerrardu tijekom ljeta.

“Proveo sam neko vrijeme sa Stevenom Gerrardom i on je vrlo strastven oko svoje momèadi. Svi u sportu trebaju poticaje, pa æu deèkima u Liverpoolu ako osvoje nešto ove godine omoguæiti životni provod u Las Vegasu”, rekao je LeBron za The Sun.

Namjerava to James uèiniti u suradnji sa svojim prijateljem, slavnim reperom Kanyeom Westom.

“Vjerujte mi, nitko ne poznaje Vegas poput LeBrona i Kanyea. Odvest æemo ih na mjesta za koja 99% ljudi u Las Vegasu niti ne zna da postoji”, dodaje James, koji u stimulaciji Liverpoolovih igraèa ima i poslovni interes.

Naime, James je s Liverpoolovim vlasnicima, tvrtkom Fenway Sports Group, sklopio sporazum i kupio manjinski paket dionica slavnog kluba. Tako tijekom sezone planira posjet gradu Beatlesa zajedno sa svojim prijateljima glazbenicima.

“Dolazim gledati utakmicu ubrzo zajedno s Kanyeom i Jay-Z-om. S poslovne strane, ako Liverpoolu ide dobro i meni ide dobro, pa mi je stoga u interesu ponuditi poticaj.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE