Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: Očekujem da Williams ostane u momčadi

Najnovija akvizicija branioca NBA prstena Cleveland Cavaliersa, Derrick Williams trenutno se nalazi na desetodnevnog ugovor, ali to bi se u skorije vrijeme trebalo promijeniti.

Alfa i omega Cavsa, LeBron James otvoreno je izjavio kako je zadovoljan partijama Williamsa te se nada da će uprava produljiti ugovor s nekadašnjim drugim pickom drafta.

„Znam da je Williams potpisao ugovor na deset dana, ali očekujem da ostane ovdje na duže vrijeme. Svjestan sam da je prolazi teške periode još od dolaska u ligu, no Derrick tek ima 25 godina, vrijeme za napredak je pred njim. Još uvijek nije dostigao svoj maksimum, a vjerujem da će uz našu organizaciju, ove suigrače te moje liderstvo da napreduje iz dana u dan. Cleveland je idealno mjesto za to“, izjavio je James koji je zadivljen  partijama Williamsa u dva meča kao Cavalier.

U dva susreta u dresu Cavsa, Derrick bilježi 9,5 poena uz 83% šuta iz igre.

„Atmosfera  u Clevelandu je fantastična. Ovako nešto nisam osjetio otkako sam u NBA ligi. Okruženje te motivira da daješ sve od sebe kako bi pobjeđivali, zbog čega sam i ovdje.“

Riječi hvale za Williamsa imao je i trener Tyronn Lue kojem se sviđaju predispozicije Williamsa kao i obrana koju igra.

„Zatražio sam od prethodne ekipe da me pusti kako bi potpisao ovaj ugovor. Ne zamaram se s onim što je iza mene jer želim iskoristiti svaku priliku koju do sada nisam imao, i upravo zbog te činjenice sam izabrao da dođem ovdje“, potvrdio je drugi izbor drafta 2011.

„Moram priznati da trebamo biti zadovoljni što ga imamo na rosteru. Igrač koji ima takve fizičke predispozicije pri tome ima 25 godina i dosta prostora za napredak je želja svake momčadi“, završio je James.

Podsjećanja radi, Williams je nakon drafta nastupao za Timberwolvese, Kingse, Knickse i Heat prije dolaska u Ohio.

Latest Posts

NE PROPUSTITE