Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James ovaj tjedan na razgovoru s Rileyem

Budućnost LeBrona Jamesa još uvijek nije poznata, a nakon što su njegovi predstavnici odradili razgovore sa zainteresiranim klubovima, ovaj tjedan sastat će se s Miamijem.

LeBron James odlučio je izaći iz ugovora s Miamijem i razgovarati s ostalim zainteresiranim klubovima, ali je jasno poručeno kako će Miami imati prednost kod odluke.

Njegov glavni agent Rich Paul već je razgovarao s predstavnicima Cleveland Cavaliersa, Phoenix Sunsa, Houston Rocketsa, Dallas Mavericksa i Los Angeles Lakersa, a sada slijedi razgovor s Miamijem.

Na tim sastancima nije bilo njegovog klijenta, no James će doći u društvu svojeg menadžera u prostorije Heata gdje će razgovarati s Patom Rileyem i poslušati planove Heata za budućnost.

James je već istaknuo da će presudni faktor u odluci biti ambicija kluba i kvaliteta rostera, a spreman je i na manji ugovor samo kako bi ostalo prostora za jačanje momčadi. Na isti potez odlučili su se i Chris Bosh i Dwyane Wade koji također očekuju razgovore s predsjednikom Heata po tom pitanju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE