Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: Pauza nam je stigla u najgore vrijeme

Zvijezda Cleveland Cavaliersa, LeBron James, smatra da je ova All-Star pauza došla u najgore moguće vrijeme za njegovu momčad. Cavaliersi su u jako dobroj formi, u posljednjih 10 susreta su na omjeru 8-2, a neposredno prije stanke povezali su tri pobjede.

Sedmodnevna stanka može ugroziti pozitivnu seriju i imati loš učinak na momčad. “Najgora stvar koja se mogla dogoditi za nas je ova All-Star pauza. 7 dana, zadnju smo utakmicu odigrali u srijedu, iduća nam je tek u četvrtak“, izjavio je LeBron.

Igrači se mogu “ohladiti” u ovih tjedan dana bez natjecateljske utakmice. “Mi u klubu imamo mnogo veterana koji će uzeti par slobodnih dana, no nadam se da će ipak trenirati i održati se u kondiciji.”

Nedjeljna All-Star utakmica biti će 12. po redu za 31-godišnjeg krilnog igrača, osvajača 2 All-Star MVP nagrade.

Cleveland Cavaliersi su trenutno vodeća momčad Istočne konferencije s omjerom 38-14, i biti će zanimljivo vidjeti hoće li se LeBronova izjava obistiniti, tj. hoće li Cavsi pasti u formi nakon stanke, ili će i dalje nastaviti kročiti prema osvajanju konferencijskog naslova. Prvu utakmicu nakon stanke igraju u četvrtak na domaćem parketu protiv Chicago Bullsa, dok u nedjelju odlaze u goste Oklahoma City Thunderu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE