Friday, May 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: Poraz od Dallasa bio je bolniji

Drugu finalnu seriju NBA lige od dolaska u redove Miami Heata, LeBron James napustio je pognute glave. Nakon što je u noći s nedjelje na ponedjeljak morao čestitati San Antonio Spursima, prisjetio se i kako su u sezoni 2010/2011 bolji bili Dallas Mavericksi.

“Taj je poraz bio bolniji. Ovaj puta smo u potpunosti bili nadigrani. Ovo što su Spursi radili, čista je demonstracija kako bi momčadi trebale igrati košarku”, kazao je LeBron čija je momčad između dva poraza u finalnim serijama osvojila vezane naslove u sezonama 2011/12 i 2012/13.

“Znam da niti ja, niti Dwyane Wade, a niti Chris Bosh nismo ponosni razinom igre koju smo prikazali u ovom finalu”, dodao je četverostruki najkorisniji igrač najjače košarkaške lige svijeta uz čiju se budućnost vežu mnogi upitnici.

Naime, osim opcije produljenja s floridskom momčadi James ima otvorene ruke i pri odabiru kluba u kojem bi mogao nastaviti karijeru.

“Nije pravo vrijeme za odgovore na to pitanje. Znam da želite da se izjasnim, ali ja vam to u ovom trenutku ne mogu reći. Ne slušam glasine i ne znam što ljudi pričaju. Sjest ću s predstavnicima kluba tijekom ljeta i razgovarat ćemo. Sviđa mi se u Miamiju, moja je obitelj također sretna ovdje. Ali u ovom trenutku ništa još ne znam”, dodao je i zaključio riječima kako ovaj poraz i neće imati preveliku ulogu pri donošenju odluke:

“Nisam razočaran momčadi ili ikojim od svojih suigrača.”

James je seriju za naslov prvaka koju su igrači Heata izgubili od Spursa omjerom 1-4 zaključio uz prosjeke od 28.2 poena, 7.8 skokova i četiri asistencije po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE