Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James, poput Carmela, postaje slobodan igrač

Jedan od najboljih igrača današnjice, te najbolji igrač Miami Heata, odbio je iskoristiti opciju produženja ugovora s Miami Heatom na još dvije godine i tako postaje slobodan igrač. Nakon izgubljenog finala ove godine, James je bio pod velikim pritiskom novinara da otkrije svoje planove za budućnost, a ovo je prvi potez.

Samo nekoliko dana nakon što je zvijezda New York Knicksa Carmelo Anthony odbio produžiti ugovor, isto je napravio LeBron James. Njegov agent Richie Paul je obavijestio Miami da se LeBron James već odlučio da postane slobodan igrač te od 1. srpnja može slobodno pregovarati s ostalim NBA ekipama. Iako je odbio iskoristiti opciju ostanka u Miamiju još dvije sezone, može s čelnicima Heata dogovoriti novi ugovor te ovaj potez ne znači da će ih sigurno napustiti.

LeBron James se 9. srpnja 2010. godine pridružio Miami Heatu. U tom klubu je imao dosta uspjeha, sve 4 sezone provedene u Heatu je ušao u finale, 2 puta ga je osvojio, 2 puta izgubio. Bio je najkorisniji igrač lige, odnosno MVP, dva puta u dresu Heata i dva puta ranije, u dresu Clevelanda.

Ovo ljeto bi moglo biti jako zanimljivo po angažiranju igrača, već dvije velike zvijezde su postale slobodni igrači, te su mnogi klubovi zainteresirani za njihove usluge.

Latest Posts

NE PROPUSTITE