Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: Prilagodba je gotova, vrijeme je za prsten

U razgovoru za The Associated Press jedan od najboljih košarkaša današnjice, Miamijev LeBron James, najavljuje doigravanje u kojem oèekuje da zajedno sa suigraèima Wadeom i Boshom odvede Heat do naslova NBA prvaka.

Nakon što je lani u velikom finalu njegov Miami poražen od Dallasa, James najavljuje da je spreman biti kljuèni igraè u konaènom pohodu na naslov.

“Prošla sezona je bila velika škola za mene i jedno vrijedno životno iskustvo. Sad se vraæam kao igraè koji æe preuzeti odgovornost. Nemam nikakvih problema s uzimanjem kljuènih lopti. Vrijeme tranzicije i prilagodbe je iza mene”, poruèio je James koji se trudio cijele sezone izgraditi pobjednièki karakter Heata.

“Želim pobjedu u svakoj utakmici kao i ostali, a možda i više. Zato sam cijele sezone davao maksimum kako bismo izgradili neke navike. Prošla sezona me muèila dugo, sanjao sam konaènu pobjedu i konfete kako padaju po meni dok podižem pobjednièki pehar. Zbog tog momenta sam tu gdje jesam. Želim se natjecati za naslov svake sezone”, izjavio je “kralj” James.

U zadnjim èetvrtinama lanjskih šest finalnih utakmica James je gaðao 7 od 21, dok je glavni igraè suparnièkih Mavericksa Dirk Nowitzki bio znatno uèinkovitiji sa 18 od 35. Ipak, ove sezone Jamesove su brojke sljedeæe: prosjeèno 27,1 koš, 7,9 skokova, 6,2 asistencije, te 1,9 ukradenih lopti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE