Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James dolazi u Cleveland 2. prosinca

Poznat je raspored utakmica osnovnog dijela sezone NBA lige. Košarkaši Miami Heata predvoðeni LeBronom Jamesom gostuju kod Cleveland Cavaliersa poèetkom prosinca.

Drugog dana posljednjeg mjeseca u godini LeBron James suoèit æe se s bijesnom publikom u klivlendskoj Quicken Loans Areni, dvorani èiji je ljubimac bio kroz sedam proteklih sezona.

Bit æe to prvo gostovanje Heata kod Clevelanda u iduæoj sezoni. Drugo je na rasporedu 29. ožujka. Cavaliersi æe u Miamiju gostovati 15. prosinca i 31. sijeènja.

Kad je u pitanju Miami Heat, najatraktivnija momèad današnjice, u kojoj su ove sezone objedinjeni Dwyane Wade, Chris Bosh i LeBron James, interesantno je da æe osam od uvodnih 12 utakmica u sezoni odigrati kod kuæe. U tom razdolju šest æe puta domaæini biti uzastopce izmeðu šestog i 19. studenog.

Od prošlog se tjedna zna da Miami sezonu otvara gostovanjem kod Bostona 26. listopada. Debi pred domaæom publikom Wade, James i Bosh imaju tri dana kasnije protiv regionalnog rivala, Orlanda.

Poznato je takoðer da æe utakmice Miami Heata tijekom osnovnog dijela iduæe sezone biti emitirane s nacionalnim signalom (za podruèje cijelog SAD-a) u 29 navrata. NBA liga odredila je da maksimum u tom smislu ne smije prijeæi broj od 34 emitiranja. I preostalih pet termina, meðutim, Miami bi mogao popuniti: NBA liga raèuna da æe ih svojim glasovima za to kvalificirati publika, koja uvijek bira par za elitni televizijski termin utorkom naveèer.

Latest Posts

NE PROPUSTITE