Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: „Smršavio sam i sada imam 113 kg, a to nije dobra stvar za protivnike.“

LeBron James se vratio u Cleveland, i ovo ljeto je najviše radio na svojoj masi i gubitku kilograma. Sada je doslovno mršaviji, brži i spremniji za nadolazeće izazove.

Dok je gostovao u američkoj emisiji na televizijskom programu CNN, novinarki je rekao:

„Sada imam 113 kg, mnogo sam mršaviji nego što sam bio u nekoliko prijašnjih sezona, ali se osjećam odlično. Nisam jeo ugljikohidrate, šećer niti mliječne proizvode. Sve što sam jeo bilo je meso, riba, voće i povrće. Najteže mi se bilo odreći palačinki, čokoladnih keksa i sladoleda. No sada sam brži na parketu, a to nije dobra stvar za protivnike.“

Nemojte misliti da je LeBron sada mršav i da će možda biti slabiji igrač. On je i dalje ostao snažan, sigurno će se moći nadmetati ispod obruča i u nekim kombinacijama kod bržih, niskih petorki zaigrati visoko krilo. Ovakav pomak sigurno je i pravi potez zbog opterećenja koljena i zglobova koji će sada biti izuzetno manji.

LeBron je također govorio i o razgovoru s vlasnikom Cleveland Cavaliersa Danom Gilbertom, te o pismu kojeg mu je Gilbert napisao kada je James Cleveland napustio na ljeto 2010. godine:

„To je bio jedan dosta jednostavan razgovor. Nije bilo pritiska niti oklijevanja. Rekao je da kakvu god odluku donesem, želimo raščistiti stvar. Kada god se vidimo, bilo to u publici ili negdje drugo, natjecat ćemo se. Uvijek ćemo jedan drugome pružiti ruku, i prisjećati se zabavnih dana koje smo imali u Clevelandu dok smo bili zajedno.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE