Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James spreman igrati visoko krilo

LeBron James razgovarao je s čelnicima Cleveland Cavaliersa i također Joe Johnsonom te rekao kako je voljan igrati i četvorku kako bi se Joe Johnson lakše adaptirao, da je prešao Cavalierse.

Jedino o čemu brinem su pobjede. To je najvažnije za mene. Igrač kao Joe, vi znate što to znači vašoj momčadi, i ako je on bio zabrinut o minutaži ili o početnoj petorci, onda ću se ja žrtvovati. Ja ću se žrtvovati kako bi dobili igrača kao što je on kako bi nam pomogao osvojiti naslov“, rekao je James. Budući Hall of Famer igra još jednu all-round sezonu s 24.9 koševa po utakmici, 7.4 skokova i 6.6 dodavanja. Predvodi vodeći momčad Istoka koja trenutno ima omjer 45-18. Bez obzira na toplu hladnu igru koju imaju ove sezone, Cavaliersi su i dalje jedni od glavnih favorita za naslova.

Umjesto toga, Johnson je odabrao Miami.

James je bio odlučan igrati stalno na poziciji četvorke.

Slušajte, ja ću uraditi sve da pobijedim. Ja ću oteti svoju majku samo da pobijedim“, rekao je James.

Također su ga novinari pitali, da li bi se žrtvovao tako i u prošlosti.

Ne znam. Ne znam. Ne mogu odgovoriti na to, ali znam da bi uradio to sada. Mislim, pokušavate se pokrenuti. Mi smo u ožujku. Dobiješ igrača kao što je Joe Johnson, dobiješ igrača koji može promijeniti tvoju momčad na bolje. Ja ne bih imao problema prijeći na četvorku. Ako je želio doći i biti u početnoj petorci, a mi želimo sačuvati J.R. Smitha i u početnoj petorci i ako Tristan Thompson ili Timofey Mozgov moraju ulaziti i da Kevin Love prijeđe na peticu, samo kako bi Joe startao. Ja bih to uradio.“, rekao je James za cleveland.com.

Latest Posts

NE PROPUSTITE