Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: “Što god Rose odluči, svi smo uz njega!”

Lider Cleveland Cavaliersa i po mnogima još uvijek najbolji košarkaš svijeta LeBron James prokomentirao je situaciju koja se tiče njegovog suigrača Derricka Rosea.

Bivši MVP je kroz cijelu karijeru imao mnogo problema s ozljedama. Ovog ljeta potpisao je za Cleveland Cavalierse u nadi da se može sačuvati od ozljeda i vratiti barem dio stare forme, ali u tome nije uspio.

Nakon što je već pokupio nekoliko sitnih ozljeda, čini se da se Rose nalazi u teškoj mentalnoj situaciji, pa je tako čak rekao kako razmišlja o mirovini, iako ima tek 29 godina.

“Što god Rose odlučio, mi smo uz njega, želimo mu sam najbolje. Znamo koliko je Rose koz karijeru imao problema s ozljedama. Nadamo se da ovo nije kraj njegove karijere, no ukoliko se pokaže da je tako, moram reći da sam iznimno sretan što sam nekoliko mjeseci dijelio svlačionicu s njime i gledao ga kako u mojoj momčadi igra kao i u najboljim danima. Bez obzira vratio se na teren ili ne, najviše želimo da Rose bude sretan kao čovjek, suprug i otac”, prokomentirao je James pruživši podrušku suigraču u ime cijele ekipe, koja je jučer u gustoj završnici izvukla pobjedu protiv Charlotte Hornetsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE