Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: Svi æe dobiti moj odgovor na parketu

Tijekom ljeta je LeBron James, jedna od najveæih zvijezda NBA lige, šokirao mnoge svojom odlukom da karijeru nastavi u Miamu Heatu, te da napusti Cleveland, svoj jedini dotadašnji klub.

Nije samo LeBron došao u središte Floride, veæ se klub pojaèao i jakim igaèem pod košem, Chrisom Boshom, a taj duet uz postojeæu zvijezdu kluba i tamošnjeg “gazdu” Dwyanea Wadea, èini trokut igraèa koji bi trebali Miamiju donijeti naslov prvaka.

No, odlazak LeBrona Jamesa u “Wadeovu momèad” mnogi su komentirali uz negativni kontekst. Osim što su navijaèi Clevelanda sipali srdžbu, svi nekadašnji košarkaški velikani su LeBronov potez opisali kao – loš.

Mnogo sam se toga naslušao ovog ljeta, a neke takve negativne komentare sam i oèekivao. No, neke i nisam. Meðutim, meni je zanimljivo kako mnogi imaju komentar što bi netko drugi trebao napraviti u svom životu, a pritom nisu prvo riješili vlastite probleme. Protiv mene su govorili i Michael Jordan i Magic Johnson i Charles Barkley. Ja poštujem silno ono što su napravili ti ljudi u košarci, ali ja sam LeBron James i ja imam svoj put”, rekao je košarkaš i dodao:

Svima æu dati odgovor na parketu. Jedva èekam to.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE