Wednesday, April 17, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: Tim Duncan je najdominantniji igrač zadnjih 15 godina

Prije početka finala između San Antonio Spursa i Miami Heata, obje ekipe pokazuju dosta poštovanja prema suparniku, a zadnju takvu izjavu je imao MVP regularne sezone i najbolji igrač Heata LeBron James.

U razgovoru kojeg je LeBron dao za “ASAP Sport”, James je legendu Spursa Tima Duncana nazvao najdominantnijim igračem u posljednjih 15 godina.

Na pitanje kakvu je karijeru imao Duncan i na koji način će ga se gledati u budućnosti, LeBron je rekao: “On je jedan od najboljih igrača svih vremena. Ako ćemo gledati samo zadnjih 15 godina, onda je on najkonstantniji i najdominantniji igrač NBA lige. Osvojio je četiri titule, više puta je bio All-Star i MVP regularne sezone i finala, da ne nabrajam. On pozornost medija i košarkaške javnosti ne privlači jer nije atraktivan kao drugi. Ne skače preko ljudi i ne leti terenom, ali ako ćemo gledati košarku na pravi i istinski način, kroz inteligenciju, onda svi znamo koliko je dobar. Što drugo treba reći?”

Tim Duncan će u ovom finalu dobiti priliku za peti NBA naslov u karijeri, a ako kojim slučajem bude i MVP finala, onda će taj podvig napraviti u razmaku od nevjerojatnih 14 godina, nešto što je uspjelo samo Kareemu Abdulu-Jabbaru, ali on je to napravio s dvije ekipe, Milwaukee Bucksima (1971.) i Los Angeles Lakersima (1985.).

Latest Posts

NE PROPUSTITE