Tuesday, June 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James: Ući ću u povijest kao jedan od četvorice najboljih

Koliko je u svoje mogućnosti i sposobnosti uvjeren najbolji košarkaš današnjice LeBron James može se vidjeti u njegovom posljednjem intervjuu za televiziju NBA.

“Kada završim profesionalnu karijeru bit ću jedan od četvorice najboljih igrača svih vremena koji su ikada igrali ovaj sport. Uvjeren sam da hoću! Netko od velike četvorke će ispasti ili će za mene morati pronaći peto mjesto na tom stjenjaku”, rekao je James, referirajući se pritom na “Mount Rushmore” (uklesane glave četvorice predsjednika SAD-a).

Podsjetimo, krilni igrač Miami Heata nedavno je izjavio da su četvorica najboljih svih vremena Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson i Oscar Robertson. James je svojom izjavom želio poručiti da će njegovo ime, kada jednog dana odluči prestati profesionalno baviti se košarkom, stajati umjesto jednog od četiri veličanstvena.

Iako mu je tek 29 godina, James je u posljednjih nekoliko sezona sagradio jako dobre temelje da se uistinu i nađe na popisu najvećih svih vremena. Dosada je u karijeri osvojio dva naslova NBA prvaka, četiri je puta bio proglašen najkorisnijim igračem regularne sezone i u dva navrata MVP-jem finala doigravanja. Sedam je puta izabran u najbolju petorku sezone, pet puta u najbolju obrambenu petorku sezone, te će predstojećeg vikenda upisati 10. nastup na All-Star utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE