Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James uzvratio Franku Vogelu

Miami Heat i Indiana Pacersi prvu utakmicu finala Istoka igraju tek u srijedu, ali to LeBrona Jamesa nije zaustavilo da izjasni svoje mišljenje o nekim stvarima, posebno o izjavi trenera Pacersa Franka Vogela.

Naime, Vogel je nakon pobjede u 6. utakmici protiv Knicksa izjavio kako je Miami “samo još jedna ekipa na njihovom putu do NBA finala.”

“Mi nismo samo još jedna ekipa. Ne razumijem što je s time htio reći, ali to nije istina. On je rekao da mi njima samo stojimo na putu, ali mi smo odlična momčad. Da smo samo još jedna ekipa, za nas se ne bi trebalo pripremati”, uzvratio je James.

Ovo je druga godina zaredom da se ove dvije momčadi nalaze u doigravanju. Prošle godine je Miami slavio s 4-2 u polufinalu Istoka, a Frank Vogel je kažnjen od strane lige (15 tisuća dolara) zbog komentara da je Miami “momčad koja najviše glumi u ligi” (takozvani flop).

Pacersi su tijekom regularnog dijela sezone pobijedili u dvije, od ukupno tri utakmice odigrane protiv Miami Heata. Nakon što su izgubili od Indiane u njihovoj dvorani, Miami je nanizao 27 pobjeda zaredom, što je drugi najduži pobjednički niz u povijesti lige.

Prošlogodišnji playoff dvoboj je donio mnogo teških prekršaja i pozitivne sportske mržnje. James je rekao kako i od ovogodišnjeg dvoboja očekuje isti scenarij.

“Spremni smo na sve izazove i vjerujem da će serija biti ista kao ona prošle godine. Možda će me pokušati baciti na parket, ne znam. Svaka ekipa radi iste stvari kada igra s nama i govore da nas trebaju istući da nas pobjede. Vidjet ćemo što će se dogoditi”, rekao je James.

Latest Posts

NE PROPUSTITE